Chilis blogg

Chilis blogg

PANIK!!!!

LandroverPosted by Ewa 2014-09-04 17:56:43

PANIIIIIIK råder tillsammans med kaos.

Tur jag bor granne med Gud!

I måndags skulle jag hämta mitt pass på polisstationen, kommer dit 10 i sex, stängt!!!

Okej, goda råd är dyra, men jag hinner hämta det på onsdag. Ska bara avmaska Pixie innan. Hos veterinären uppstår det en fråga om jag inte ska ha henne fästingbehandlad också för att komma in i UK?? De hade haft någon där i förra veckan som gjort det för att åka till UK. Vi googlar på MAFF och är lika kloka, ringer ambassaden som är lika kloka och hänvisar till deras hemsida. Detta tar lite tid. Vi beslutar oss för att åka till apoteket och köpa frontline och komma tillbaka och låta veterinären göra det och skriva in det i hennes pass.

Iväg till polisstationen och de har återigen låst sina dörrar innan jag hinner dit!!!!

Snacka om att det STORA Sammanbrottet låg nära! Min jobbmobil ligger tryggt hemma, alltså inga nummer till "livlinor" att ringa. försöker prata med polisens växel via porttelefonen (samtidigt som sydspol tömmer brunn utanför) och ber dem be mina livlinor ringa mig på mannens mobil. Alla upptagna smiley Vi fullföljer listan med "Att göra" och åker hem. Polisen öppnar inte förrän 9 i morgon och vi måste vara i Trelleborg då.

När jag kommer hem, så ringer jag mina "livlinor" och vips så öppnas polisstationen kl.07.45 i morgon smiley Snacka om att jag är skyldig en stor tjänst!!

Nu ska bara packningen bli klar så den kan lastas på så drar vi UK - HERE WE COME!!!